Creație unică!

La baza ATV-ului se află pneuri unice cu un design unic patentat.
Documentația despre originea vehiculelor, precum și Certificatele de Calitate sunt disponibile mai jos în pagină.

Compania noastră este certificată conform prestigiosului standard internațional ISO 9001

Astfel, recunoscând angajamentul de management al companiei la cele mai înalte standarde. Aceasta confirmă fiabilitatea companiei noastre și se deschide intrarea pe piețele din mai multe țări pentru produsele noastre. Abordarea procesării, auditul intern și alte principii ale ISO 9001 sunt cheile activității companiei. Datorită acestui fapt, sistemul TQM este îmbunătățit constant, crescând astfel nivelul de servicii și eficientizând producția.

Despre noi

Suntem compania producătoare pentru vehiculele unice de teren SHERP cu funcționalitate impresionantă. SHERP-urile sunt vehicule fiabile și cu întreținere redusă, create pentru a funcționa în condiții extreme de operare. Geologii, muncitorii petrolieri, pescarii, vânătorii și căutătorii de senzații tari au folosit deja aceste vehicule de teren pentru muncă și pentru depășirea sălbăticiei.

Caracteristici unice:

  • Viteza maximă este de 40 km/h;
  • Urcă peste obstacole cu o înălțime de până la 1 metru și o pantă de până la 35 de grade;
  • Depășește incredibil de ușor câmpurile de piatră, nisipul, zăpada, copacii căzuți, se deplasează pe gheață și în apă;
  • Plutește și iese din apă pe gheață.

Chiar și aceste caracteristici sunt impresionante. Și SHERP are zeci de caracteristici!

Sherp este rezultatul a 20 de ani de experiență în construcția de ATV-ului: cele mai bune componente, soluții fiabile și experiență de operare reală pe terenuri provocatoare.
Aici oferim toate informațiile despre vehiculele Sherp: specificații, caracteristici și avantaje. Documentația despre originea vehiculelor, precum și certificatele de calitate sunt disponibile pe site-ul web. Puteți plasa o comandă pentru orice versiune de ATV.

În consecință, numai piese de înaltă performanță, dispozitive fiabile, tehnologii și soluții testate și dovedite cu timp și condiții severe sunt puse în aplicare în designul SHERP ATV.